Koopwoningen

Op vrijdag 21 september jl. van 18.00-21.00 uur start de verkoop van 6 tweekappers en 4 vrijstaande woningen type Aurelia aan het Distelvlinder erf op het kantoor van Kuijs Reinder Kakes makelaars aan de Middenwaard 2c. Meer informatie is te vinden op de projectwebsite: https://www.aurelia-dedraai.nl/

Eerder zijn op 12 juli jl. 35 woningen van het plan De Wende 4 in De Draai in verkoop gebracht. De Wende fase 4 bestaat uit 35 woningen variërend in woningaanbod van rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Op dezelfde datum is de verkoop van 7 gemeentelijke vrije kavels (Zwanenbloemstraat) gestart. De verkoopbrochure van de vrije kavels is te vinden onder Vrije Kavels. zie Link

 

Donderdag 19 april  2018 zijn er weer diverse woningen en vrije kavels in De Draai in verkoop gebracht. Het gaat hier om het bouwveld Duinrietstraat e.o. aan de oostzijde van De Draai.

Of er nog woningen beschikbaar zijn kunt u navragen bij de betrokken makelaars via www.wonenindeduinriet.nl en www.tuytpark.nl.

KOOPWONINGEN

Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande woning, een twee-onder- één kapwoning, een rijwoning, een vrije kavel of een starterswoning? Er zit vast een woning bij die past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget.

De architecten hebben zich laten inspireren door de architectuur van het dorpse wonen. Dit is te zien aan de architectuur van de woningen, de straten en de opzet van de wijk.  Voor meer informatie over de woningen:

VRIJE KAVELS

Voor informatie over de vrije kavels kunt u contact opnemen met  mevrouw E. Weijdema van het verkoopteam De Draai via telefoonummer: 14072.