Koopwoningen

Op donderdag 12 juli 2018 tussen 17.30 en 19.00 uur start de verkoop van woningen en vrije kavels in het gemeentehuis.

Deze keer gaat het om 35 woningen van het plan De Wende 4 in De Draai. De Wende fase 4 bestaat uit 35 woningen variërend in woningaanbod van rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Verder start de verkoop van 7 vrije kavels (Zwanenbloemstraat) van de gemeente Heerhugowaard. De verkoopbrochure van de vrije kavels is te vinden onder Vrije Kavels. zie Link

 

Donderdag 19 april  2018 zijn er weer diverse woningen en vrije kavels in De Draai in verkoop gebracht. Het gaat hier om het bouwveld Duinrietstraat e.o. aan de oostzijde van De Draai.

Of er nog woningen beschikbaar zijn kunt u navragen bij de betrokken makelaars via www.wonenindeduinriet.nl en www.tuytpark.nl.

KOOPWONINGEN

Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande woning, een twee-onder- één kapwoning, een rijwoning, een vrije kavel of een starterswoning? Er zit vast een woning bij die past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget.

De architecten hebben zich laten inspireren door de architectuur van het dorpse wonen. Dit is te zien aan de architectuur van de woningen, de straten en de opzet van de wijk.  Voor meer informatie over de woningen:

VRIJE KAVELS

Voor informatie over de vrije kavels kunt u contact opnemen met  mevrouw E. Weijdema van het verkoopteam De Draai via telefoonummer: 14072.