De Nieuwe Draai: opvang & onderwijs

Kindcentrum De Nieuwe Draai

Kindcentrum De Nieuwe Draai is een plek waar kinderen van 0 – 13 jaar kunnen ontwikkelen. Je kunt hier naar hartenlust spelen, leren en ontspannen. Op De Nieuwe Draai bestaan opvang en onderwijs niet in traditionele vorm. Zij zijn volledig met elkaar verweven waardoor inspanning en ontspanning afgewisseld kan worden. Ontwikkeling vindt 24/7 plaats. Vanuit deze overtuiging overstijgt ons ontwikkelaanbod de doelen van kinderopvang en onderwijs.
 

Tijden

Er diverse in- en uitstroomtijden op een dag mogelijk zodat de start en de afsluiting van een dag op De Nieuwe Draai kan aansluiten op de behoefte van het kind en het gezin. Daarnaast is het mogelijk om een aantal vakanties en vrije dagen zelf in te plannen.

Diepgaand leren

Kindcentrum De Nieuwe Draai werkt vanuit '8 uitgangspunten'. Een van onze uitgangspunten is 'diepgaand leren'. Diepgaand leren zorgt voor kennis, vaardigheden en inzichten die je een leven lang bijblijven. Op De Nieuwe Draai nemen we de tijd om hetgeen je doet goed te doen. Je wordt gestimuleerd om je leerpotentieel optimaal te benutten. Het geven en ontvangen van effectieve feedback is een belangrijk onderdeel van diepgaand leren. Je ontwikkelt je door vaardigheden te trainen en kennis op te doen nét boven jouw niveau. Ons ontwikkelaanbod wordt met behulp van gezamenlijke thema's zo gecreëerd dat leren samen met anderen plaatsvindt.
 

De Nieuwe Draai is onderdeel van Blosse en opent op 3 augustus 2020 aan de Oosterweg in De Draai-Zuid. Meer informatie: blosse.nl/eennieuwedraai

 

Cookie-instellingen