Home > Wonen > CPO

CPO

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

 

Zelf je eigen huis ontwerpen samen met je buren?

Wonen in een door jou ontworpen huis in Heerhugowaard, naast mensen die je van te voren al hebt leren kennen. Klinkt als een toekomstdroom? Ik Woon Betaalbaar realiseert het samen met jou! Het werk is voor ons, alle keuzes zijn aan jou. Dankzij CPO Nieuwe Stijl woon jij straks in je droomhuis dat perfect past binnen jouw individuele budget. Dit is je kans om aan te sluiten bij het CPO initiatief.

In ongeveer drie maanden ontwerp je jouw eigen woning, samen met je toekomstige buren. Daarna begint het bouwproces, waarbij jouw zelf ontworpen woning in slechts vier maanden gebouwd en opgeleverd wordt. Het is aan jou of je de binnenkant van de woning zelf wilt verzorgen of dat deze volledig afgebouwd wordt opgeleverd.

Duurzaam, comfortabel en slim wonen

Ik Woon Betaalbaar denkt naast jouw wensen ook aan het milieu. Alle woningen zijn daarom hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken ze allemaal over PV-panelen, waarmee je je eigen stroom opwekt. Echter, bij dit project gaan we nóg verder. Jij kan straks je complete huis besturen via een app op je tablet of smartphone. Je volledige woning is beveiligd tegen brand en inbraak. Het in- en uitschakelen kan gewoon met je telefoon. Daarnaast ben je in control over alle apparatuur en verwarmingen in je woning. Je programmeert de instellingen vooraf, maar je kan tussentijds schakelen, ongeacht waar je bent. Het voordeel voor jouzelf is dat je je bewust wordt van hoeveel invloed je hebt op het totale energieverbruik van je woning. Bovendien is het natuurlijk heerlijk om in een warme woning thuis te komen.

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij nieuwbouwlocatie De Draai. Deze wijk met ongeveer 2.700 woningen op de planning bevindt zich aan de oostkant van Heerhugowaard. Groen en water op diverse plekken, een veelzijdig park dat aangelegd wordt en de energiezuinige woningen van Ik Woon Betaalbaar vormen de perfecte ingrediënten voor deze duurzame wijk in wording. Een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een dorpse sfeer en de voorzieningen van een stad. Zie jij jezelf er al wonen?

Betaalbare, duurzame woningen vind je nu in Heerhugowaard vanaf € 185.000,- v.o.n.

Voor meer informatie : Ikwoonbetaalbaar

Cookie-instellingen