Koopwoningen M3 in plan Merelweg

De Plukhoeve.

In de sfeer van De Draai Heerhugowaard creëren we bijzondere, onderscheidende woningen met een Noord-Hollands karakter. De Plukhoeve bestaat uit verschillende woningtypologieën die elk op hun eigen manier met elkaar een relatie aangaan. Elke woning heeft een eigen identiteit door een variatie in massa en materialen, maar alsnog passen de woningen in één geheel.

In de Plukhoeve vind je woningen van verschillende smaken. De 21 woningen zijn onderverdeeld in de volgende types: De Appels, De Kersen en De Pruimen. Dit is een gevarieerd programma van twee onder een kap, -vrijstaande, -en geschakelde woningen.

Aandacht voor de inrichting en samenhang staat centraal door het vele groen. In de Plukhoeve is alle ruimte om op te groeien, te groeien in je woon-& werk carrière, je sociale leven, maar ook de groei van jouw eigen plukboom bij je woning. Een plek om je snel thuis te voelen. 

Qua duurzaamheid loopt de Plukhoeve voorop. De woningen worden uitgevoerd volgens de nieuwe BENG normering. Dit staat voor ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’. Het voordeel is dat BENG wordt vastgesteld aan de hand van drie eisen in plaats van één eis. Bij BENG krijgt energiebesparing voorrang op energiewekking. Met een woning in de Plukhoeve ben je klaar voor de toekomst.

Op de website www.deplukhoeve.nl/ vind je binnenkort meer gedetailleerde informatie over het project de Plukhoeve.

Plangebied

o    21 bouwkavels;

o    bouwveld K2 en K3;

Wijkstructuur

o    Oosterpark;

o    groenstrook;

o    watergangen;

o    buurtcentra;

Cookie-instellingen