Koopwoningen van BCH in plan Merelweg

De Zangvogel 

In het nieuwbouwplan de Zangvogel komt een mooie mix van woningen, namelijk twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen, en levensloopwoningen. Elke woning in het plan is uniek en kent vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. In de Zangvogel woon je straks in een dorpse sfeer met de mogelijkheden en voorzieningen van een stad.

De Zangvogel bestaat uit 40 woningen

  • 22 twee-onder-één-kapwoningen
  • 9 vrijstaande woningen
  • 9 levensloopwoningen

Twee-onder-één-kapwoningen

Er zijn diverse type 2-1 kapwoningen die gekenmerkt worden door verschillende gevelbeelden. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 145 m2 exclusief de standaard aanwezige garage/berging. De woning is te vergroten tot circa 163 m2 middels een uitbouw of bijvoorbeeld een dakopbouw.

 Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn er in verschillende typen. Het gebruiksoppervlakte is vanaf circa 176 m2 exclusief de standaard aanwezige garage/berging. De woning is middels een uitbouw aan de achterzijde en een erker aan de zijgevel vergroten tot circa 195 m2.

Ben je op zoek naar ruimte, dan passen deze vrijstaande woningen bij jou!

Levensloopwoningen

De levensloopwoningen hebben allen een gebruiksoppervlakte van circa 128 m2 exclusief de aanwezige berging. Op de begane grond een fraaie woonkamer met een open keuken van in totaal bijna 50m2. Bijzonder aan deze woningen is dat ook de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden. Uiteraard is ook een separaat toilet op de begane grond aanwezig. Alle voorzieningen zijn daarmee gelijkvloers aangebracht!

 

Bekijk het project op https://www.wonenindezangvogel.nl/

En schrijf je in!

Cookie-instellingen